JAUTIENOS PATIEKALAI

E1 Jautiena “Šača“
(aštri)
- +
8.45
E2 Jautiena
(su kmyniniais kumynais; aštri)
- +
8.45
E3 Jautiena „Žuvies skonio“
(saldžiarūgščiai aštri)
- +
8.45
E4 „Pekino“ jautiena
(saldžiarūgštė)
- +
8.95
E5 Jautiena „Guobao“
(saldžiarūgštė)
- +
8.95
E6 „Gan Bian“ jautiena
(sausai kepta; aštri)
- +
8.95
E7 Jautiena su porais, česnakais ir imbierais

- +
8.45
E8 Jautiena „Čili“
(labai aštri)
- +
12.65
E9 Jautiena įkaitintoje lekštėje

- +
8.45
E10 Jautiena ant karštų ugnikalnio akmenų
(aštri)
- +
11.95
E11 Jautiena su juodaisiais pipirais
(aštri)
- +
8.45
E12 “Žuvies skonio” traškios juostelės
(saldžiarūgščiai aštrios)
- +
8.95
E13 Jautiena su karališkomis krevetėmis

- +
9.95
E14 Jautiena su česnakais

- +
8.95