JŪROS GERYBIŲ IR KREVEČIŲ PATIEKALAI

N1 „Sičuan“ jūros gerybių kokteilis
(aštrus)
- +
9.05
N2 Jūros gerybės sojų padaže

- +
9.05
N4 „Gan Bian” kalmarai
(sausai kepti; aštrūs)
- +
7.35
N5 Kalmarai su bambukais ir “Xiang Gu” grybais

- +
7.45
N6 Kalmarų „Žiedai“

- +
7.35
P7 Krevetės su vištiena ir anakardžių riešutais

- +
13.35
P8 Žuvies skonio“ krevetės
(saldžiarūgščiai aštrios) (krevetės, morkos, juodi grybai, paprika)
- +
13.35
P9 Krevetės su sezamais

- +
13.35
P10 Tigrinės krevetės „Gongbao“ su anakardžiais
(saldžiarūgščiai aštrios)
- +
19.65
P11 Tigrinės krevetės įkaitintoje lekštėje
(aštrios)
- +
19.65
P12 Tigrinės krevetės „Jiao Yan“
(sausai keptos)-
- +
19.65