MILTINIAI IR RYŽIŲ PATIEKALAI

Z1 Virti ryžiai
- +
1.05
Z2 Ryžiai su kiaušiniais ir porais
- +
1.45
Z3 “Teriyaki” ryžiai su daržovėmis ir “Xiang Gu”
- +
3.55
Z4 “Teriyaki” ryžiai su vištiena
(su daržovėmis  ir “Xiang Gu” grybais)
- +
4.65
Z5 Teriyaki” ryžiai su krevetėmis

- +
8.65
Z6 Ryžiai su kariu, jautiena ir daržovėmis
- +
6.65
Z7 Virti koldūnai su vištiena
- +
4.30
Z8 Kepti koldūnai su vištiena

- +
4.50
Z9 Virti koldūnai su kiauliena

- +
4.30
Z10 Kepti koldūnai su kiauliena

- +
4.50
Z11 Makaronai su vištiena (moliuskų padaže)

- +
4.65
Z12 Makaronai su jautiena

- +
5.85
Z13 Springrolls blyneliai su daržovių įdaru

- +
4.30
Z14 Springrolls blyneliai su mėsos įdaru

- +
5
Z15 Makaronai su kiauliena ir baklažanais
- +
6.05
Z16 Makaronai su vištiena
(saldžiarūgščiai aštrūs)
- +
4.65