DARŽOVIŲ PATIEKALAI

C1 Keptos daržovės

- +
6.65
C2 Traškios daržovės
- +
6.9
C3 Brokoliai su česnakais
- +
6.65
C4 Traškūs brokoliai
- +
6.90
C5 Baklažanai Žuvies skonio
(saldžiarūgščiai aštrūs)
- +
6.65
C6 Baklažanai „Pekino sojos“ padaže


- +
6.65
C7 SHAO ZHI šparaginės pupelės
- +
7.65
C8 Sojų daigai su svogūnų laiškais
(aštriai rūgštūs)
- +
6.90
C9 Įdaryti baklažanai metalinėje lekštėje
(su malta vištiena)
- +
12.65
C10 Baklažanai JU
(sausai kepti) 
- +
6.05
C11 FENG WEI baklažanai
(aštrūs)
- +
6.05
C12 Cukinija Pekino sojos padaže
- +
6.05
H2 Ant garų paruošti pekino kopūstai
(pekino kopūstai, sojų makaronai, česnakai, paprika)
- +
9.90
H3 Salotų lapai česnakų-moliuskų padaže
- +
8.65
H4 DOUBAN baklažanai
(aštrūs)
- +
9.05
H5 GANBIAN šparaginės pupelės su kiauliena
(aštrūs)
- +
10.65
H7 Dissanxian baklažanai
(baklažanai, paprika, bulvės)
- +
8.65
H8 JIANG PA baklažanai su kiauliena
(aštrūs)
- +
13.85
H9 Bulvių juostelės su paprika
- +
5.90
H10 Baklažanai su kiaušiniu
(aštrūs)
- +
11.65
H11 SICHUAN bulvių juostelės
(aštriai rūgščios)
- +
5.90
H43 GANGUO shimeji grybai
(aštrūs)
- +
12.65